Friday, July 8, 2011

McD sentiase di hati

ASSALAMUALAIKUM :DD

mukadimah: seperti yg kita tahu, makanan amat penting bagi umat manusia di seluruh pelosok dunia. bayangkan kalau kita ni hidup tanpa makan dan minum :o kita semua akan jd slim slim kurus dan kering mcm......


 OMG! :D selera tk? hahah.

tp better la kot dari.....

 jagela dietary anak korang -..-"

aku bukan la nk mmpersendakan apa.. it just obesity kt Malaysia ni makin mmbimbangkan..humm. mintak mintak le dh khwin nti bdn aku steady :D jyeahhhh


orite im not going to talk 'bout obesity..tkmo ckp pjg la kn..aku suke makan McD! tu jah! :DD


yes i admit i do in love with McDonald..sbnornye dh lme dh,,since baby boy lagi dh syg kt die..die je yg tak tahu :'( kau mmg buat aku makin tmbam skg nh :D hahah. kire ok la dulu aku kurus kering skg ni dh berisi and i'm proud of my weight skrg. sbb kau la syg aku jadi cmni,,muuah mmuahh.hahahh.
so bg korang yg sane tu yg kurus kering mcm aku dulu dulu..mkn la McD byk byk and confirm korang mati cepat T.T


*gigi kuning,shitttt*


kbye~

2 comments:

  1. MUKa pompuan kurus tu cantik..tp tak selera ah!
    HAHAHAH

    ReplyDelete
  2. semua menakutkan! gmbr yg last je ok la. hahaha

    ReplyDelete

I wish i had one