Monday, June 27, 2011

Hidup Melarat Dalam Dorm TerCINTAAAAHHHH

ASSALAMUALAIKUM ALL! :D

yeeeee mmg aku mengalami kemurungan yg terlampau disebabkan tk tahu nk buat apa dalam bilik.. perkara yang boleh menghilangkan bosan aku? adalah seperti berikut:-


i) nk aku keluar jenjalan sekitar kota JB? bosan dah, dh taktahu nk pergi mana lagi. sesape nk bwk aku free jenjalan explore lagi JB F.O.C.? haha anyone? :p plus kalau keluar sekali je duit melayang cmtu je :/ ohhh i hate talking bout money! bile hidup sendiri ni.duit kita cepat noh habis,tk tao la p mana.aihhhhhhhhhhhhhhh
tu diaaaa sebahagian bandor JB..kuil plak tepampang -.-"


ii) pergi la tengok wayang dan tuntunn filem yg beshh! aku boleh klasifikasikan aku ni as KAKI WAYANG TEGERRRR (tegar) yeahh~ aku suke tuntun filem filem nih, tp bergantung la jnis filem tu and most importantly the quality yg harus or wajib pun bole pakai laa..ye wajib! wajib ade dlm filem yg aku nk tgk. kalaau setakat filem menyelewe tk pyh la tgk.buang DUIT T.T tp sem 4 nih nih aku da jarang tgk movie, sebabnye jimat jimat duit :D =..="
ini pula gmbran cineplex lah. kantoi budak tu ponteng skolah :O

iii) moh le kite bershopping ramei ramei?! ohhhhh nooooooooooo.sume yg brkaitan ni sumenye pasai  F**KING DAMN SH*T DUIT! :'( ye aku sem 4 nih mmg kne banyak bersabor... sume mmber aku bershopping..tp aku tak pun..hu~ aku byk mnghabiskan masa study dalam bilik dan keep study XD hoho. and aku ni tk suke sgt shopping. i prefer to buy books and more to academic stuffs rather than buying unnecessary things la XDD 
this is city square JB.and aku mmg suke pergi sini -...-" 

oritee..the best thing that i love about JB, stands for Johor Bahru la not Justin Bebeh,, is their food! oy emmm jii..mknan byk sedap sedap >.< sbb tu la aku makin gem gem :o so my next point is..
iv) mari kita makan banyak banyak banyak :D mmg aku suke makang.walau pun aku ni cerewet............and kt JB ni masakan nya boleh tahan la sedapnye sbb mmg selera aku.teehee..tk rugi la dipuji sbb korang dtg la sini and byk restaurant yg mkanannye.....DELICIOSUS ! :p dan i admit that all my money most spent to foodsssss XDDD uhhhh.aku mkn kalau boleh kne capai selera aku ah.haha.kata cerewettt :P I'M IN LOVE WITH FOOD :D dan ade gk la mknan yg bfore ni aku tk pnh mkn aku mkn kt JB..which is halal ah -.- such as:
 KACANG POOL! SEDAP WEH!

Ni plak kodainyoo.hotstuff nih Kacang Pool Haji nih! location: Larkin bhaii :D kmpus guaaa.hoho

v) kau kan suke online? so p la online kalau bosan!! ye mmg aku online kalau bosan :D tu pun depends gk la.kalau online pun bosan better aku mati kot -.- eh tak study :DD hohoho. and satu perkara baru yg actually aku buat mase aku study kt Jb ni adalah blogging. aku bru start kot tahun ni :3 ni sume salah PE'AH die yang ajor aku blogging nihh :( ciann aku.whuuu~  hahah. soo yeahh.aku bole terima pakai la skg blogging nih walaupun entry cm hampeh dan bosan :/ sorry le brader aku mmg jnis yg tk creative dlm pnulisan ni.tp sukati ah blog aku.huh!      





well i guess..tuhh jaaa dari saya :D so selamat mencuba! BYEE ! =..="







2 comments:

I wish i had one