Friday, April 22, 2011

CURSE u SEMUT !!

AARRRGGGGGGGHHHHHHHHHHH!


before aku berbicara or membebel nih. aku nak cakap laa konsert JUSTIN BIBER kt stadium merdeka tuh beshh gile!! :D first of all telinge aku berdarah memancut kepedihan disebabkan pekikan awekawek sane memekik histeria mcm org gileeee ;D then korang bayangkan justin call me naik atas pentas menari bersama die..aku pun dgn GIGILnye apa lagii. show 'em my talents yg terpendam selama ini! and like sume crowd screaming kjelesann.hahahahhaha ;D <-------TIPU!!


ok ni video when JB arrived kt KLIA...hectic gile oh time tuh. aku panjat memanjat demi nk rakam JB :D

video


SELENA GOMEZ yg comel and JB is caught holding hands time nih. i was very lucky to meet them :D














ok..this is all A BIG DAMN LIE :D sorry ciplak video from THIS WEBSITE :P ngee

now back to our TOPIC! yeah pasal semut.. sejak sekolah lagi aku tk suka dgn semut.
nak tao knp? sbb semut nih buat aku miang!! bukan miang ehem ehem tuh -..-" tp miang gatal laaa. dah korang jgn dok pikir yg aku miang kegatalan terhadap benda benda biruu nih :P


now ni gmbar gmbar semut yg mmg bikin bulu roma aku naik ke puncak...ahhh ahhh ahhh! :D



 damn tgk ni pun aku dah gatal satu bdn haaa =..= aku tkmo letak bykbyk nti aku muntahh semutt.uhhh~

aku rase some of u guys pun mesti ade kn penyakit anti semut? tgk je semut rase nak pijak je sampai cecairr die kluo dkt butt semut nh ;D kalau dah geram gilee (babb)خنزير mmg semut yg tgh bkumpul buat perhimpunan pagi pagi kt sekolah mati kesemuanya.har har har harr! 

dulu kt rumah nampak je semut kat depan rumah ckp kt mama ade semut pastu ckp nk spray aerosol mama marah sebab aerosol tuh gerenti habis dikerjakan aku menyepray semut :D jyeahhh man! hehe.

tp skg dah beso nih dah pandai la pikir yg aerosol spray tak baguih sebab ade chlorofluorocarbon (CFC),, kalau tak silap laa -.-" ngehh~ so apa aku pakai nak bunuh semut nih?? aku biokann je laa.ye la dorang pun nak hidup. so setiap makhluk Tuhan berhak hidup. dorang pun nak carik rejeki gak! tp setiap tuh ade limit gak laa. kalau semut nih kacau aku mmg aku pijak smapi mampos and lumat hancur gituuu!!!!
`

ALRIGHT..ni saja yg mampu aku titipkan.. sekian daripada saya.. 
WASSALAMUALAIKUM WARRAHMATULLAHIWABARAKATUH :D





p/s: im not even a belieber, so dont expect me going to his concert. kalau layan lagu boleh laa. spend my money ke konsert JB? nahhh i would rather duduk kt bilik menghempas pulas hafal lirik lagu REBECCA BLACK FRIDAY. HAHA :D 
 muke mcm !@#$% di hari jumaat -..- hish

peace outtt~

4 comments:

  1. LIAR! pdahal dlm bilik penuh poster JB! hari2 duk nynyi lagu JB! every single things bout JB, you tahu! kaaaaaaaaaaaaaaan! hahahahha :D

    ReplyDelete
  2. hhahaha sumpaahh la gemok i tk lyn sgt JB nih -.-
    lagipun i sebok ckp JB nih sbb die dtg mlysia je kan.hhe. ONCE AGAIN IM NOT A BELIEBER!! mcm u ;p

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . hahahaha . . u are totally crazy on Friday haaaaaa . . . hehehehe . . . with muke macam like WHAT ! hehehe . . . but sokeyh . . . hahaha . . . stil COOL ! :p *tipu*

    JUSTIN BIBEL ! muahahahhaha . . . tipu2

    ReplyDelete
  4. ceyhh , mcm btul je ayat yg awal2 entry neyh .
    tetipu den . HAHA :))

    ReplyDelete

I wish i had one