Monday, April 4, 2011

ARABIC NIGHT

ASSALAMUALAIKUM....KUM....KUM.....

AHLAN WA SAHLAN EVERYBODY? HAHA.
i'm not really good in arabic but basics? can gooo laaa :P
well talked about arabic..aku ade DINNER FACULTY aku...it was called "MALAM APRESIASI SINAR GEMILANG MBA" sinar menyinari wey :D

and entry nih nk tnjok je gmb that night..so enjoy it guysss :D

p/s : ni gmb sume mostly gmb part aku (:
ni 3 bebudak cls ECO162 :D we have to learn from our past yaww!! *ignore that boy,AFIF behind us -.-"
 jyeahh man! ni budak lakilaki dlm cls aku.and there's
two missing people here..DAUS..and err me -.-" 



bebudak nih gile LENSA -.-" ni bru sikit.hahah. NEXT~
 budak kecik alia.hahah :DD
bak kata PE'AH, mmg aku sorang je part3 pkai cmni -.-" ehem.mnang tak gak! :P hahah
ini la die si AFIF yg memule nk pakai ala ala pak arab same aku, at last die murtad balik jd kaum asal die,Cina -,- haha :P
ni la BATCH GUA YG HEBAT HEBAT BELAKO! BEBUDAK PART 3! HOYEH :DD
HAH yang ni plak SOME OF OUR LECTURERES YG MMG DAH TAO HEBAT HEBAT BELAKO BENAR and sorang anak lecturer plus suami and isteri :P
and last but not least................
i know i look very the sakai -.- no more goatee for me.hahah.

OK GUYS.THATS IT FOR NOW.
SO SEE U ON MY NEXT ENTRY YAWW!! TOOTLES :)
AND ASSALAMUALAIKUM :)
 

 

6 comments:

  1. HAHA. nice jubah dude !! haha.. meriah !!

    ReplyDelete
  2. poyo je la kau ni :P
    nama aku iyka la gile!

    ReplyDelete
  3. 1stly nak ckp, im not a loser..hahaha

    khaifa haluka??
    lalalalala~~~ =)

    ReplyDelete
  4. Aizat : haha thnks man :D

    Pe'ah : kelu lidah ku pnggil ko iyka :D

    bilablogbercerita : no u're not.hehe. ana bikhairu walhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. asal gmbr yg first 2 sume hitam2 cm anak keling lari2 atas langit??

    ReplyDelete
  6. haha muke innocent je pic yg last tu...

    ReplyDelete

I wish i had one