Wednesday, April 27, 2011

GANGGUAN

first of all Assalamualaikum korangs :)

and bebaru ni aku mcm dpt seruan untuk tidak online dari social network -..- tu tipuuuu.haha

aku akn jarang online lepas nih. my new tekad! :D 

disebabkan study aku yg teruk sbb kerap sgt online..aku akn mngurangkan dari online social website; Facebook, Twitter, Myspace (hahaa) and even blog ni..huu.

and now aku acap kali membuka youtube..sanggup tk tido sbb tgk bende yg tidak berfaedah. bukan lucah ye, harap maklum :p tp random videos laa.mcm vlogs ke, cover songs, music videos, documentaries, blah blah blah and blah~

ok thats all from me, for now..

ASSALAMUALAIKUM 

BYE
BYE
BYE
BYE
BYE

p/s : tajok tkd kaitan dgn entry.thnks :D

Friday, April 22, 2011

CURSE u SEMUT !!

AARRRGGGGGGGHHHHHHHHHHH!


before aku berbicara or membebel nih. aku nak cakap laa konsert JUSTIN BIBER kt stadium merdeka tuh beshh gile!! :D first of all telinge aku berdarah memancut kepedihan disebabkan pekikan awekawek sane memekik histeria mcm org gileeee ;D then korang bayangkan justin call me naik atas pentas menari bersama die..aku pun dgn GIGILnye apa lagii. show 'em my talents yg terpendam selama ini! and like sume crowd screaming kjelesann.hahahahhaha ;D <-------TIPU!!


ok ni video when JB arrived kt KLIA...hectic gile oh time tuh. aku panjat memanjat demi nk rakam JB :D



SELENA GOMEZ yg comel and JB is caught holding hands time nih. i was very lucky to meet them :D














ok..this is all A BIG DAMN LIE :D sorry ciplak video from THIS WEBSITE :P ngee

now back to our TOPIC! yeah pasal semut.. sejak sekolah lagi aku tk suka dgn semut.
nak tao knp? sbb semut nih buat aku miang!! bukan miang ehem ehem tuh -..-" tp miang gatal laaa. dah korang jgn dok pikir yg aku miang kegatalan terhadap benda benda biruu nih :P


now ni gmbar gmbar semut yg mmg bikin bulu roma aku naik ke puncak...ahhh ahhh ahhh! :D



 damn tgk ni pun aku dah gatal satu bdn haaa =..= aku tkmo letak bykbyk nti aku muntahh semutt.uhhh~

aku rase some of u guys pun mesti ade kn penyakit anti semut? tgk je semut rase nak pijak je sampai cecairr die kluo dkt butt semut nh ;D kalau dah geram gilee (babb)خنزير mmg semut yg tgh bkumpul buat perhimpunan pagi pagi kt sekolah mati kesemuanya.har har har harr! 

dulu kt rumah nampak je semut kat depan rumah ckp kt mama ade semut pastu ckp nk spray aerosol mama marah sebab aerosol tuh gerenti habis dikerjakan aku menyepray semut :D jyeahhh man! hehe.

tp skg dah beso nih dah pandai la pikir yg aerosol spray tak baguih sebab ade chlorofluorocarbon (CFC),, kalau tak silap laa -.-" ngehh~ so apa aku pakai nak bunuh semut nih?? aku biokann je laa.ye la dorang pun nak hidup. so setiap makhluk Tuhan berhak hidup. dorang pun nak carik rejeki gak! tp setiap tuh ade limit gak laa. kalau semut nih kacau aku mmg aku pijak smapi mampos and lumat hancur gituuu!!!!
`

ALRIGHT..ni saja yg mampu aku titipkan.. sekian daripada saya.. 
WASSALAMUALAIKUM WARRAHMATULLAHIWABARAKATUH :D





p/s: im not even a belieber, so dont expect me going to his concert. kalau layan lagu boleh laa. spend my money ke konsert JB? nahhh i would rather duduk kt bilik menghempas pulas hafal lirik lagu REBECCA BLACK FRIDAY. HAHA :D 
 muke mcm !@#$% di hari jumaat -..- hish

peace outtt~

Friday, April 15, 2011

it's FRIDAY! by REBECCA BLACK

YEAHHHH IT'S FRIDAYYY!! FRIDAYYY! FRIDAYYY!!

u guys know what..i just got addicted to Rebecca Black's FRIDAY..
-.-"
i know it sounds lame.yeah,haha. but when i listened to it like zillion times i found that her song kinda COOL :D
especially the part FUN FUN FUN , IT'S FRIDAY FRIDAY FRIDAY 
:P

at first she sounds stupid singing this crap song..with her ugly voice,brahhhh~

but she's new in this..so this is like her first attempt and her video FRIDAY was viewed like 4000 viewers for just in 3 days -.- but of course the videos was criticized and gt "unliked" for about 2 millions people -.- imagine that..uhhhh.

watch the video.u'll be laugh :D but...personally i like her video :)





yeahh she's still a kid..

and also she is a wannabe justin bieber! :D
so to all BELIEBER out there..watchout for the upcoming of BLACKIER...errr -.-"

Thursday, April 14, 2011

final dh dokek laaa !

ASSALAMUALAILUM!!! :D

16 April ni dh start dh final exam aku :( takot wo. muke aku nk stdy awal mmg tk ah. huuu. misi aku just nk naikkan pointer aku ja.no more turun turun >.<

erm "no confidence level" tuh ado laghie kt dado ni haa.. uhh man..cmne aku nk final kalo cmni??!!!!! 




ya Allah Engkau berkati la ilmu ku yg ku belajar selama ini...

........................................................................................


yeah we need to pray disamping berusaha untuk mmperoleh KEJAYAAN :')


jgn jd ckp tk serupa bikin -.-"


wokeh! aku tk nk melebor di sini!!

wish me LUCK guys!!!!! 


p/s: bile ckp psl praying nh.td google image praying.then kluo lak gmb christian praying.so not -.- then tnmpk lak gmb praying mantis.or dlm bm mentadak mentadu? -.- nth cmne nth eja.pstu nk trnslate PRAYING MANTIS kt google translate (antara webpage sering jd kunjungan student cm aku ^^) kluo la BELALANG BERDOA. like what??? haha :D google translate is not the best site for student nk trnslating -.-" but it somehow do help me a lot :P 
 GO PRAYING MANTIS GO!


ok bye bye guys! WISH ME LUCK YO!

Tuesday, April 5, 2011

Shemagh!

OK this entry adalah kinda....sambungan kpd my last entry,
ARABIC NIGHT :)

my first ever video!! :D haha.CHECK IT OUTT!




i looked sakai again -.-"
 
ok thanks ! BYE :)

Monday, April 4, 2011

ARABIC NIGHT

ASSALAMUALAIKUM....KUM....KUM.....

AHLAN WA SAHLAN EVERYBODY? HAHA.
i'm not really good in arabic but basics? can gooo laaa :P
well talked about arabic..aku ade DINNER FACULTY aku...it was called "MALAM APRESIASI SINAR GEMILANG MBA" sinar menyinari wey :D

and entry nih nk tnjok je gmb that night..so enjoy it guysss :D

p/s : ni gmb sume mostly gmb part aku (:
ni 3 bebudak cls ECO162 :D we have to learn from our past yaww!! *ignore that boy,AFIF behind us -.-"
 jyeahh man! ni budak lakilaki dlm cls aku.and there's
two missing people here..DAUS..and err me -.-" 



bebudak nih gile LENSA -.-" ni bru sikit.hahah. NEXT~
 budak kecik alia.hahah :DD
bak kata PE'AH, mmg aku sorang je part3 pkai cmni -.-" ehem.mnang tak gak! :P hahah
ini la die si AFIF yg memule nk pakai ala ala pak arab same aku, at last die murtad balik jd kaum asal die,Cina -,- haha :P
ni la BATCH GUA YG HEBAT HEBAT BELAKO! BEBUDAK PART 3! HOYEH :DD
HAH yang ni plak SOME OF OUR LECTURERES YG MMG DAH TAO HEBAT HEBAT BELAKO BENAR and sorang anak lecturer plus suami and isteri :P
and last but not least................
i know i look very the sakai -.- no more goatee for me.hahah.

OK GUYS.THATS IT FOR NOW.
SO SEE U ON MY NEXT ENTRY YAWW!! TOOTLES :)
AND ASSALAMUALAIKUM :)
 

 

I wish i had one