Monday, March 21, 2011

single

DAH LAMO DAH AKU TAK MERASA HIDUP SEBAGAI SOLO NIH 


 

memang kalau kita in a relationship nih macam macam noh dugaan, apa yang aku alami kalau study susah nk focus, yep aku ni kalau couple nak study payah sikit, jd mls lebih :p

so aku nak SINGLE!  :D

pastu kite kene ade commitment which is i do hate commitment for sometimes -.-"
kalau nak kuo ke nak bg tau la pegi mane, dgn sape, ah payah dpt awek cm gini...pastu dpt la plak awek yg kuat jelos..everyday mau tk gadoh. HATE U.

AND ONCE AGAIN, nak SINGLE :D
next, jelos lepak dgn mbe sendiri, pegi kuo mkn dgn mbe kmpus. mmg lebih ah ko nk jelos noh. pstu kalo tk txt pon nk mrh. dh aku byk keje. busy. so tk le txt ko. tu pon nak mrh. nk hadap die je plak -.-" weh aku ade KELUARGE lagi aa ;p
NAK SINGLE NIH!

dah aa.. LATER BYE :)

 

4 comments:

  1. Hahaha~ Welcome to the club. Tak payahla berkapel2. Tak membazir duit kalau single. Hahaha~ Dosa pun kurang. Hahaha~

    Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

    ReplyDelete
  2. apis, kau jgn nak yek2 sngt la :)
    btw, welcome to the club !

    ReplyDelete
  3. cik yana : yeahh ade btol itu :P hhe. thnks. ^^
    anonymous who? : wekk

    ReplyDelete
  4. bella comel la. apela kau ni !

    ReplyDelete

I wish i had one