Tuesday, March 22, 2011

BB oh BB

this entry is made up bcause i wanna nu phone badly -.-"
jelos weh tgk mbe sume usha phone baru..nak beli phone baru. dorang ni act nak beli baru pun sbb phone kne curik. sialan to pencopek tuh..  
BIG F FOR U NIGGA!
and as for that, tobat la ye kengkawan, even korang curik sbatang pensil cenonet tu pon bdose, curik is still curik.. STEALING IS BAD

wait,,this entry is ain't about stealing! haha man :P
nak cite la di sini yang i do usha-ing blackberry ni..

BLACKBERRY CURVE 9300 :D






macam nak suruh org bg hadiah bondo ni ja for my birthday nih, well i wish -.-" hahah
aku tao BB nih so may cons..  but i feel cool when i hold it :D COOL GILAK.HAHA.

orite guys, just nak btao je i need other new phone after i lost mine about a couple month ago. to be exact, i didn't lost, it just slipped away from my pants pocket and tuppppp~ masok dlm lubang toilet, macam harem -..-" i used it for like 2 weeks cm gitu ler. korek punye korek tk dpt gak ambek phone tu :(
tp kalo dpt ambek pun it still broken and unfixable..
so i have just to let it go though i felt sad plus stupid. yeah. luckily for me my mom tk bising sgt pon cz its not really my fault :P 
till now aku pakai phone nokia torch serba teknologi, BB ni ado torch light? takdo pon. haha :P
 
 baiklah korang. thnks sudi bace aku bebual lebih nih =..= haha.
ASSALAMUALAIKUM!

1 comment:

  1. x perlu la canggih sangat hndphone .. asalkan dapat msg , calling..that better :)

    ReplyDelete

I wish i had one