Saturday, February 12, 2011

Tilikan Tangan dan Tarikh Lahir

Pada malam tadi bertarikh 11 Februari, aku dengan sorang mbe aku ni pegi ah ke bazar JB atau pun pasar karat *taktao betol ke tk spell die ahha*. Die bawak ah aku ke satu tempat tilikan ni; org melayu laa tk main kayy tilikan cine ni :p and by the way booth (booth yawww) die ni teletak dkat hujunghujung ah.dkt dgn jmbtn kot.nth aku pun tk tao.korang carik ah kalo nk tao or tnye je kt aku later :D

so mase mule mule tu die tilik tangan aku dulu..die cakap aku ni dulu aura kuatt..tapi skrg aura aku ni makin lemah disebabkan bberapa faktor iaitu PEREMPUAN.haha. pastu die ada ckp lagi color aku dulu warne pink which is kemanjaan.hahak tp skrg dah tuko jd warne merah which is aku ni skg tegas dlm bab cintancintan :D hell yeahh!

then die promote tilikan die mnggunakan kaedah tilikan tarikh lahir. so aku dengan mbe aku ni pun cm curious ah and kitorang pun cube laa. ye ah dou interesting kot! aku minat gak bab tilikan tilikan nih. tp kite as Islam tak patot pecaye bende ni sgt.khurafat kayy. tp kalau nk jadikan ia sebagai hiburan semata mata tkpo la kan..haha.

 ok nk diceritakan laa..die tilik mbe aku punye tarikh lahir duluu. tp ni entry pasal aku so korang tkyh tao aa pasal mbe aku tuh :D time bile die nk tilik birthdate aku aku cm takot ah.haha nk tao gak futire aku sume cmne..*just nk tao je!!!tak pecayyeee sgtt punn* tarikh lahir aku adalah 16041991..soo die pun calculate ah cmne nth ade dlm kertas kt gmbor bwh ni haa..lpas die kire kire tu die ckp tilikan tgn die kt tgn aku td as die expected..aku ni mmg mmpunyai kelemahan dan kekuatan kat kaum hawa ni..which is perempuan ni bole bikin guaaa cairr beb! haha :D die cerita la dulu tang negative side aku.. aku ni mudah sgt cair kt pompuan di mane aku snggup mghabeskan duet aku kt pompuan *shit oh*..pdhal tk sgt pon tp dongarkan je ah :p and blablablablaaa~ aku pun lupe die ckp apa lagik.haha.

pastu ade gak die ckp aku ni kuat ingatan yawww..bende hal hal yg kecik dan remeh ni kureng sikit aku ingat..mcm aku hilang kad matrik aku or kunci locker ke..mcm tu laa! aku ni boleh ingat mcm something that is long-term punye memory such as tarikh anniversary keee or etc *betol plak oh tilikan die ni?*  then ade ah lagii tilikan die yg cm kene plak dgn aku. tp serious weh tilikan die ni bole bg kite semangat untuk menuju kejayaan cecehh :D

then dah hbes tilik tu sempat lagi die promote perfume aura die tuu.namenye Annura Aromatherapy.haha. warne aku warne pinky aku pun dh lupe knp warne aku warne pink -.-" bathewayyy korang nk tilik tgn tu for free kayy FOC ja :) then kalo tilik tarikh lahir tu kne bayar ah rm10..tilikan care tu lagi tepat katenye!~ :p then botol perfume saiz kecik  tu rm 10 ja then yg beso rm20++ ah :p

                                  ni gambaran muke depan kertas tilikan tu. tulisan bebelit kayy.
payah nk bace!
   ni plak gmbaran kt blkg..sempat lagik die conteng tu haa
                                      ni la die Annura Aromatherapy die.aku punye warne pinky!

oraite laa korangg.hari ptg ni pun dah hujannn,bile dah hujan kite kene buat apa?? MEMBUTAAA LA!!!!!! BABAIIIIIIII~~~
:)

No comments:

Post a Comment

I wish i had one